Ett kärt återseende

Idag ska jag få träffa min bästa vän. Min höggravida bästa vän. Vi har aldrig varit så distanserade som nu, men varsina VAB- och sjukstugor har gjort att vi knappt hunnit umgås på tu man hand sedan... före jul?! Eftersom hon är gravid i vecka 37, och våra liv har en tendens att rusa på, så gissar jag att det här faktiskt blir den allra sista gången jag får träffa henne utan att hon har min gudsons lillasyster på armen! ♥

82026e4a-efa3-4c29-8eed-09249ca9065b

När jag väntade Ebbe så väntade hon sin Noah. De föddes med två månaders mellanrum och det var en ynnest att få dela graviditet och föräldraledighet tillsammans. Den här gången gör hon det hela själv medan jag jobbar, tränar, sover och mår precis som vanligt. Jag kan inte låta bli att undra om någon politiker kan slå ett slag för någon slags kompisledighet snart så att jag får vara lika delaktig nu som sist?