Ordningen är återställd

Idag kom han hem. Sexåringen. Både han själv och håret såg längre ut än jag mindes. Tyvärr hann jag knappt träffa honom efter den här på alla sätt rekordlånga separationen, för jag ilade nästan direkt iväg till ett födelsedagsfirande för en vän: middag på restaurang och sedan fest hos henne innan utgång.

Jag minns inte hur längesedan det var den här tvåbarnsmorsan kom hem så här sent. Eller drack shots för den delen. Tydligen checkar man in på nattklubben med en app och de stänger inte längre kl. 01.00 eller 02.00. Annat var det förr! #gammal

Och så var jag den som till slut, trots allt roligt, drog "det är ju en dag imorgon också"-kortet för att åka hem till killarna. Alla tre. För det är ljuvligt att de är tre igen. Och att den efterlängtade sexåringen ligger i min säng att nattkramas med.