Vilar mig i form

Här ligger jag och kvällsgosar med barnen på varsin axel. Mer orkar jag inte, för jag har en alldeles fruktansvärd träningsvärk. Igår provade jag nämligen ett skivstångspass på gymmet för första gången och idag ångrar jag mig djupt.

Jag är förresten väldigt glad åt mitt nya gym. Förutom att det ger mig träningsvärk. Eller just därför, egentligen. Det är första gången i mitt vuxna liv som jag faktiskt VILL träna. Inte borde eller måste. I en månad har jag hållit fanan högt och inte varit förkyld en enda gång, vilket förmodligen är någon slags personligt rekord. Både vad gäller ihållande träningsglädje och noll sjukdagar.

Det bekvämaste vore förstås att kunna vila sig i form, men tills det är möjligt får jag snällt pallra mig iväg och välförtjänt investera lite i min hälsa. Ja, först när träningsvärken har lagt sig igen förstås...