En stillsam söndag

Förkylningen har verkligen slagit rot. Det enda jag åstadkommit idag, förutom att ligga på sofflocket, är att öva additiv och subtraktiv färgblandning. Sittandes. Svettandes. Jag målar alltid med staffli, men eftersom jag har feber fick jag snällt ta till bord och stol idag för att orka. Och bottenskivan från barnens gamla docksäng som underlägg till akrylarket, hehe... Som barn och tonåring målade jag gärna och ofta, men det rann ut i sanden när jag själv fick barn. Därför är jag så glad att lusten och kreativiteten har kommit tillbaka på äldre dagar, för jag mår riktigt bra när jag får förlora mig helt i skapandet. Jag unnade mig nyligen en målarkurs för att komma igång med tekniker och jag fick dessutom ett JÄTTEpaket med målargrejer av min pappa (som alltid uppmuntrat den här sidan hos mig) när jag fyllde år senast. Nu är det bara att öva och njuta! Helst utan feber, men jag kan inte låta bli.

641895fc-a698-416b-a5cd-412489215dc9