När virus kommer i vägen

Äntligen helg! Vi ska träna, vi är bjudna på grillmiddag, Wilton ska sova över hos sin moster, jag och Fabian ska ha date night och söndagen vill vi spendera till skogs. Solen skiner, livet är vårt. Vad kan gå fel? Man kan bli sjuk. Magsjuk, till och med.

Så nu tycker jag hemskt synd om mig själv. Jag blev sjuk i går morse och har det senaste dygnet sovit 18 av 24 timmar - något som verkar ha haft god effekt, för jag mår faktiskt lite bättre idag! Men så blev Ebbe förkyld... Planerna för helgen blev skrotade, så nu får jag försöka ta vara på helgsolen på det enda sätt jag orkar; podcast + balkong.

Apropå podcast vill Fabian spela in en med mig. Tydligen är vi så pass intressanta! Hehe. Han menar att det kan bli ett roligt sätt att umgås, så jag har lovat att ge det ett försök. Jag har frågat honom vad vi ska prata om, men han har inga konkreta förslag annat än att vi får byta ämne från gång till gång. Kom gärna med förslag för annars törs jag inte prova... ;)

En sjuk Ebbe