Befrielse x 2

En lördag när den är som bäst. Ledig. Balkonghäng med en kaffekopp i handen och barnen som sällskap. Det är 35 grader varmt i solen här på Söder och lägenheten badar i samma solvärme, 28 grader trots korsdrag. Efter att ha frusit konstant i sju månader är det här sådan befrielse. Shorts och t-shirt. Barfota utomhus. Var det inte bara några veckor sedan det fortfarande låg snödrivor längs vägarna? Så här skönt kan det vara på en balkong i maj

Balkonghäng när den är som bäst, med en kaffe i handen och en unge i knät

Jag åkte till återvinningscentralen idag med en hel bil full med vad jag tror är det absolut sista i vår årslånga rensningsresa. Också det var en riktig befrielse!

Den enda som inte är helt nöjd är Fabian, för han kan varken njuta av solen eller dansa runt på golvytan som blev fri. Han har fortfarande ryggskott och vankar omkring som en sned farbror. Morfinet har kompletterats med TENS så nu sätter vi vårt hopp till att trenden vänder. Om inte så har han i alla fall inbokad fysioterapi på måndag, men det är långt dit om man har väldigt ont...