Bebisgos

Mim tvååring åker buss hem till kompisen Noah Vi åkte på ett äventyr idag, Ebbe och jag. Vi hälsade på våra bästa vänner och min gudsons lillasyster för första gången.

Lily Noelle med tillhörande mor

Nio dagar gamla Lily Noelle, precis som tavlan. Eller tvärtom, förstås.

Tavlan har för övrigt flyttat hem till dem nu och jag vill göra detsamma. För baby Lily var lika liten som ljuvlig och det var så härligt att få krama om sina kompisar igen. Tvååringarna som hade saknat varandra röjde på bra och fikat var riktigt gott.

Go’fika

Noah visar upp sin mammas hembakta bulle

Skrynkliga små bebisfötter

Det var svårt att lämna allt fint. Lilys fötter är verkligen som små russin och jag gissar att det inte dröjer lång tid innan hon fyller ut dem. Jag vill hinna se dem så här skruttiga igen!