Många känslor en onsdag

Morgonrufsig Ebbe. Gatan nedanför lägenhetshuset byggs om och vi har grävmaskiner lika höga som vår balkong utanför fönstret. Det gillar vår 2,5-åring som spanar på dem varje dag.

Gårdagens väl valda inköp. Och en jäkla kylväska gjord av polyester och PE-plast. #eko Visserligen hållbart i det avseendet att det aldrig bryts ned, men jag hade gärna haft en som var hållbar ur ett desto bättre perspektiv.

Vilka alternativ finns det? Jag har hört talas om en ekologisk kylväska av GOTS-certifierad bomull med ullfyllning. Om det verkligen funkar vore det ju fab!

En trappa vi vill köpa.

Wilton vill också köpa den. Och kattvindarna och snickarverkstaden och grannbarnen och gården och godiset som mäklaren ställt fram och spökkällaren och hästarna vid tomtgränsen och den täta skogen längs en annan och skolan som ligger i den gamla jordbruksbygden. Efter så många intryck blir man rätt trött.

Det blev Ebbe också, som bara gillade godiset och hästarna. Och alla trappor. Trots det hängde han mest i famnen, för han har blivit väldigt förkyld.

Jag förutspår VAB.