Helg!

Vi har smält beskeden och försöker fokuserar framåt. Då kan man sysselsätta sig med sånt här:

Jag borde förlora budgivningar lite oftare för JÄVLAR vad bra jag sprang på gymmet morgonen efter. Kilometerna riktigt susade fram under fötterna på mig och hade det inte varit för att jag behövde gå till jobbet hade jag nog sprungit hur långt som helst.

I stället körde jag sedan hård styrketräning med Fabian, så det är med träningsvärk jag tagit mig an den här helgen.

Jag har varit på en klädbytarafterwork! Ja, du läste rätt. Jag drack alltså vin, blev av med kläder jag inte längre behöver och kom hem med nya fynd till garderoben!

Jag fick mina favoritbyxor omsydda till perfektion. Någon annan gjorde om en byxdress till en klänning och en tröja blev en bombarjacka med dragkedja. Magi!

Tack Stella Sews för eventet ♥️

Idag känns det att jag drack vin till klockan två i natt. Så pannkakslunch känns perfekt. Och en hel dags utomhusvistelse på det. En lekpark, en mils promenad, en mils cykling, lite handling och mycket kaffe.

Wilton har lekt hemma hos en kompis också. De lånade en kajalpenna och kom ut så här. Ungefär som jag såg ut när jag vaknade efter vinandet...