Förstklassig andrahandsmarknad

Jag second hand-fyndade idag! En vas till mina akrylpenslar, en stor vävram att gå loss på och så en gallerhylla.

Gallerhyllan stod bland luggslitna soffor och riktigt bad om att få följa med mig hem. Vad jag ska ha den till är högst oklart mer än att den har en given plats i det hem vi hoppas få köpa snart.

Ska den få agera förvaring i förråd/garage? Ska den bära upp torrvaror i ett walk in-skafferi (önskedröm)? Ska den husera mina garner i ateljén? Eller akvareller på tork? Ska den kanske få vikariera som skoställ?

Den är mer mångsidig än JAG, den här hyllan.

Till dess får några av mina blommor bo i den. Det blir bra så länge.

Burkinakorgen i hyllan står på tork efter att ha vattenformats. Den är handflätad på gränsen mellan Burkina Faso och Ghana och fick följa med mig hem från Linnémuseet. I den göms leksaker som hittat ut till vardagsrummet, när barnen somnat och föräldrarna vill koppla av resten av kvällen i ett städat hem.