Bra start på helgen

Fredag. Cykelbudslevererad skräplunch till jobbet med fina kollegor. Sedan balkonghäng med Stella och en flaska vin till kvällen. Och tusen studentflak på gatan nedanför. Var vi själva så högljudda när det väl begav sig?!

Jag balkonghängde till studentflak en stund igår också, utan vin och tillsammans med barnen. Flaken var färre och inte alls lika högljudda som de var i kväll, men barnen tyckte ändå att det var bland det häftigaste de upplevt.

"FESTBILEN!!!" ropade Ebbe medan Wilton vinkade, lastbil efter lastbil. Aldrig har nog en hoper 18-åringar varit så glada över två dansande barn på en balkong!

Man borde se livet lite oftare som barnen gör det. Hur skön en glad sommarkväll kan kännas och hur spännande det är med musik som bankar i hela bröstet. Om så bara på den egna balkongen med någon man tycker om. Det ska man nog inte ta för givet.