Gott med smått

Wiltons nya köttätande växt har fått namnet Kirby och är redan en del av familjen. Nästan alla här hemma ser potentialen i tillskottet, förutom lillebror Ebbe som klippt av en av käftarna med en sax. Därför får han flytta in i ett miniväxthus. Kirby alltså. Och han har redan ätit två flugor. (Igen, Kirby alltså). Eller ätit och ätit... blivit MATAD med, rättare sagt! Vilket är stort. För Wilton har tyvärr svår insektsfobi.

Det hör visserligen ihop med att han fått anafylaktiska reaktioner på insektsbett sedan han var två år och har med sig medicin vart han än går, men rädslan sträcker sig alltså längre än så.

Att samme gosse därför ivrigt ser varje insekt som möjlig lunch åt sin nya fågelunge och självmant matar växten är så himla, himla BRA.

Kognitiv beteendeterapi, live från Södra Kungsgatan, hörni!