Ledig men fundersam

Jag har haft en fin söndag. Inomhus med soffgos och pack-/beställningsjobb. Utomhus med fika, sandlådelek och akvarellmålning i solen. Och stickning, men den biten (inkl. kladdkakemuffins!) stod min vän Stella för. Den här eftermiddagen bokar vi nog in som en stående aktivitet om söndagarna. ☺️

Nu behöver jag en tidig kväll. Sömn bearbetar nog helgens alla intryck och känslor bra. Att byta förskola känns fruktansvärt. Fruktansvärt sorgligt och fruktansvärt välbehövligt, känslor som står i stark kontrast till varandra.

Och så vill flytta, nu mer än någonsin. Vattenskadekarusellen är inte över och den växlar till och med upp. Så jag är trött. Besviken, framför allt. Och behöver ägna mycket tid med vårt försäkringsbolag för att inte gå lusfattig ur det här. En flytt löser förstås ingenting, men rent mentalt vore det befriande att inte ha en hyresvärd man inte känner förtroende för.

Nåväl. Livet!

Det är inte krig utanför och ingen av oss är dödssjuk. Så jag målar vidare, på vinst och förlust. Och i morgon sparkar jag igång en ny vecka fylld med nästan bara roligheter. Allt ordnar sig till slut.