Villa och Volvo

Lum lum. Från en trädgård jag (innan idag) aldrig trodde att jag skulle kunna tänka mig att äga. Så omvandlad man kan bli...

Precis som det här med bil, till exempel. Plötsligt har vi en. Eller Fabian har en. En firmabil. Vi är alltså en tvåbarnsfamilj som aldrig har haft någon bil. Dels har vi inte haft behovet av att äga en och dels har vi inte velat bidra till miljöproblemen de ju medför.

Och så gillar vi vardagsmotionen. Jag får till 15'000 steg en vanlig arbetsdag med barnlogistik och insåg först när jag läste det här hur bra det egentligen är för min hälsa!

*sparar i gott-samvetes-högen*

Därför låter vi den stå parkerad utanför Fabians arbetstid, men kan tänka oss att använda den om vi inte får ihop familjepusslet utan att helt slå knut på oss själva. Som idag, när vi egentligen behövde vara på inte mindre än fyra ställen samtidigt. Sådana gånger är det nog helt okej att gasa på. Good enough, i alla fall!