Art in my heart

Jag fyllde år i mars men firas fortfarande, för jag fick en rekordsen födelsedagspresent igår. Min vän har kämpat på för att det inte skulle bli så här men barnafödande, sjukdom och livet i stort har kommit i vägen. I present önskade jag mig bara saker som jag verkligen behöver eller vill ha. Förstås. Av henne önskade jag mig ett sopskyffelset. Hur osexigt det än låter hade jag blivit extremt nöjd med en i trä, för att kunna skänka bort den vi har i plast.

Med "livet i stort" ovan tåls att tilläggas att hon verkligen letat efter ett åt mig. Ica säljer sådana, men de var slut i lager. Clas Ohlson sålde, men deras var återkallade. Några webbutiker har, men lite dyra och ganska slutsålda.

Det var helt klart en jakt hon inte skulle behövt genomgå med en bebis på armen, så vi avskrev hela grejen. "Ge mig något du tror jag tycker om bara" konstaterade jag.

Och det gjorde hon.

Ett lummigt bära-barn-print, en anteckningsbok med så jäkla mycket girlpower för att våga vara egenföretagare, en fin washitejp att få ordning med i radhusets studio och ett fint kort, allt av underbara Kajsa Wallin.

L-J-U-V-L-I-G-T. Så himla vackert och så noga utvalt. Jag älskar dem och jag älskar henne. ❤️