Vin i handväskan och snurriga blommor

Indisk mat. För min snälla mamma och barnens fantastiska mormor firar födelsedag idag.

Hon blir 53 år ung och för varje år som går blir jag själv mer och mer som hon. Mitt 13-åriga jag baxnar nog över det, men alla Jessicor över 18 år tycker inte att det känns något annat än just FINT. Så ödmjuk och hjälpsam som hon är kan ingen vara, någonstans. Nästan beklämmande osjälvisk, så hälften vore nog.

Hon fick därför en ny axelremsväska i skinn från WERA Stockholm av oss i present. Hennes tidigare har nämligen gått sönder. Den jag köpte fick dessutom en liten flaska ekologiskt rödvin i sig – det slår jag vad om att hennes gamla inte hade!

Bild från Åhléns.

Ebbe valde en egen present. På blomsterhandeln valde han noggrant ut "en snurrig blomma" (en lyktranka) med en fin betongkruka.

Han har en god blomsmak, som sin mormor!