Hårt arbete ger utdelning

Jag jobbar mycket. Flitigt och fokuserat. Jag har strukit semesterdagar och gått upp till heltid, för allas skull. Allt för att kunna gå på tjänstledighet om inte mindre än fyra (!) veckor. Då väntar en efterlängtad semester. Och ett stycke inskolning på ny förskola. Och där någonstans också en hel bostadsflytt och så lite skolstart på det. Både sonen och jag börjar första klass samma dag 😄

Allt känns mer roligt än jobbigt och det är huvudsaken. För varenda förändring blir till det bättre, det är bara lite olyckligt att allt händer samtidigt. Eller effektivt, kanske? Då får vi rivstarta vår nya vardag, på alla fronter.

Med det sagt sover vi nog gott i oktober när vi landat. På övervåningen i vårt nya radhus. Med barnen ett knarrigt gammalt trägolv bort och med pågående projekt i ateljén på loftet.

Fint liv.