Beauty in all she is

Vi har precis hälsat på radhuset vi köpt. Mätt varenda vinkel och insupit själen vi föll för. Vi köpte det för precis en månad sedan och att det ska bli vårt känns 150 % rätt. Både hjärta och hjärna säger bara JA den här gången och det är första gången vi har den känslan, att allt stämmer. Det är något helt annat än den nyproducerade lägenhet vi bor i just nu. Det är inte huset (på landet?) vi drömt om eller ens letat efter, men det är ett himla klokt köp.

Och snart är det faktiskt vårt! Att få se barnen växa upp i. Att få se mig själv må bra i. Att få krama Fabian i.

Varsamma, men stolta över livet vi bygger för oss.

IMG_9873.JPG

Det krokiga trapphuset är så charmigt!

IMG_9872.JPG

Och för att inte tala om de breda golvplankorna ❤️

IMG_9871.JPG

Hej då radhuset. Vi ses i september!