Sammanfattningsvist

Helg och vila.Mulet och regn.

Det passar mig bra idag, för jag ligger med en ytligt opererad fotsula i högläge. Jag hade nog storknat om det varit så hett att jag helst ville flyta på rygg i havet, eller om jag hade behövt gå runt på min onda fot.

Återhämtning är viktigt för både kropp och själ och idag tillämpar jag det till 100 %. Jag hinner planera framåt kring kalas, flytt och studier. Jag hinner sätta mig in i allt jag missat sedan jag sist gjorde någon slags omvärldsanalys och jag hinner reflektera över veckan som gått.

Jag hinner känna vilken snäll grannkompis jag har som bjuder på amerikansk alkoläsk till vår målarkväll...

...och som ber mig komma förbi innan jobbet för att hämta chiapudding med hemkokt rabarberkompott till frukost!

Jag hinner känna hur veckans finaste stund var när Ebbe somnade hos mig i soffan.

Jag hinner känna att vi borde köpa pizza att äta på taket lite oftare.

Jag hinner känna att syskon som sover ihop är bland det vackraste som finns.

Och jag hinner känna hur trevligt det kan vara att dela en flaska prosecco med sin man och sin bror en solig fredagkväll!