Min första semesterfredag

Semesterkväll 1. Blandade känslor. Det är ända-ned-i-magen-skönt att äntligen få lite ledigt. Och djupt-in-i-bröstet-sorgligt att krama kollegor hejdå. Efter semestern kommer jag inte tillbaka på länge. Det är mycket nytt som väntar oss. Ett nytt hem, en ny förskola, lågstadiet för Wilton och konstskola för mig. En ny vardag. Bara Fabians blir sig lik. Klippan. Som överraskar mig med barnvakt och restaurangmiddag efter jobbet.

Bra start på semestern!

IMG_0363.JPG

Jag bar min finaste klänning för att kompensera den trötta människokroppen inunder. Klänningen jag för sju år sedan gifte mig med Fabian i.

IMG_0362.JPG

Korslagda ben. Där bakom göms ett operationssår i läkning...

IMG_0365.JPG

Han och jag. Helt enkelt. Inomhus och utomhus samtidigt. Vin och finmat. Varandra.

IMG_0367.JPG

Vi blev bjudna på en pampig efterrätt av personalen! Som Lady och Lufsen åt vi med varsin sked bland värmeljusen. Det är sådant här som får en att orka lite till. ❤️