Nyårsönskningar

  • Jag vill ha ett 2019 fritt från nyinköp.
  • Jag vill göra mitt konstnärsskap 100 % naturmaterialbaserat.
  • Jag vill prata högre om den hållbarhetsresa jag påbörjade 2011.
  • Jag har inte flugit på 9 år men behöver tyvärr göra det, inte bara en utan två gånger under 2019. Jag planerar därför att klimatkompensera för mina utsläpp och vill lära mig mer (allt!) om det. Tips?
  • Jag vill rusta det radhus vi köpt för att sedan aldrig behöva renovera igen.
  • Jag vill arbeta fram en minimalistisk garderob. 
  • Jag vill bli medicinfri. 

Rimliga mål. Eller ännu hellre önskningar.

31 december 2019 vill jag gå tillbaka till den här listan för att se om det finns något som faktiskt blev av. Och blir det inte så klappar jag mig på axeln i alla fall, för då var jag helt enkelt inte redo för det än.

Håll en tumme vetja. ❤️