En första vecka på konstskolan är avklarad

3D-modellen jag berättade om häromdagen är färdig! Vår grupp hade ett ordentligt manfall men fick ihop det till slut ändå, med presentation och allt. Kolla in det här supersöta dockhuspysslet! 😄

IMG_2240.JPG
IMG_2242.JPG
IMG_2241.JPG

Vi avslutade vår roliga introvecka med en vegansk sopplunch med bruchetta tillsammans och för övrigt varvade vi ned med egen studietid i våra ateljéer. Jag hade Wilton med mig och vi hade en fin dag både han och jag. Vi målade en varsin akryltavla, pallade körsbär från gården och strosade runt i de kreativa lokalerna. Skön sista dag på en första vecka!

Wilton grundmålar en tavla.  "Det ska bli en himmel till dig, mamma."

Wilton grundmålar en tavla. "Det ska bli en himmel till dig, mamma."

Jag målade också en slags himmel, fast ovanifrån. Jag kallar den nog  FÅGELPERSPEKTIV . 

Jag målade också en slags himmel, fast ovanifrån. Jag kallar den nog FÅGELPERSPEKTIV

Nästa vecka blir rolig! Förutom föreläsning + kroki som alltid kommer att äga rum på måndagar är det nu dags för höstens kurser att dra igång.  Först ut är måleri med konstnären Niklas Eneblom, så det är vad jag kommer att dona med i veckorna tre.

Alla som ser fram emot att få se mina tveksamma penseldrag räcker upp en hand!