Onda bihålor och flyttkartonger

Lördagstempo. En trött Jessica.

IMG_2420.JPG

Jag har efter tio dagars förkylning fått bihåleinflammation (som så många gånger förr...) men fick trots det lite viktigheter gjorda idag. 

Jag har fått min målarutrustning till konstskolan. Stafflier, målarfärgstuber och canvasdukar. Alla tavlor jag målat och några skissblock. En klämspot för bättre belysning vid den lilla skolbänk jag fått. Det börjar ta sig där inne!

När allt försvann hemifrån blev det så mycket enklare att flyttpacka. Så det gjorde vi mycket idag.

Flyttpackning med stil. Tack Fotografiska för att er tidning skyddar mina morföräldrars bröllopsporslin!

Flyttpackning med stil. Tack Fotografiska för att er tidning skyddar mina morföräldrars bröllopsporslin!

Katten Lova hjälper till. På sitt sätt. 

Katten Lova hjälper till. På sitt sätt. 

Jag hatälskar att flyttpacka. Det tar både tid och ork - något vi inte gärna slösar - men det är samtidigt en rätt befriande process. Bara det faktum att jag handgripligen måste TA i allt vi äger får mig att vilka sälja minst hälften (fastän vi nyligen rensat i röran).

Vem vet, jag kanske ska styra upp en bloppis inom kort?