Sparat på Instagram - Augusti

Det är inte bara på Pinterest jag sparar inspiration. Här är vad jag sparat på Instagram under augusti månad, med ett tydligt inredningstema. Nog för att det är övervägande sådant annars också, men det är tydligt att jag hamstrar inspo till uppkommande flytt!

igaug.png
  1. fleurell / Min sjuåring vill ha en kanin. Den här bilden fick mig att också vilja ha en. 
  2. withniki / Skrynkliga lakan, persiennsolkatter och bokläsning i ett helt flöde - kan det blir bättre?
  3. ejmellow / Här har vi en författare vars arbetshörna jag inte kan få nog av. Tur för mig att bilder på den dyker upp med jämna mellanrum!
  4. annacate / Jag börjar inse att vårt nya radhus inte kommer att vara i närheten så ljus som vår nuvarande lägenhet. Här samlar jag fotoinspiration! 
  5. motherhoodismymuse / Det här är inget konto jag följer, men en himla rolig letterboard. "EMOTIONALLY STABLE AS AN IKEA TABLE". Hehe... 
  6. mariannesimon / Det här är inte heller ett konto jag följer, men en ljuvlig duschdörr. Den sparar jag i minnesbanken till kommande badrumsrust!
  7. kavat_sweden / Jag gillar att investera i bra skor. Jag har tre modeller från Kavat till olika ändamål men saknar en sneaker. Deras nya Holmen EP i ekoläder står högst upp på listan!
  8. howwelive_official / Mer radhusinspo. Vardagsrummet är nämligen mörkblått och vi funderar hur vi bäst jobbar med det innan vi bestämt oss för hur vi vill ha det. Efter den här bilden undrar jag om vi inte ska behålla det blåa ändå? 
  9. bloggaibagis / ett av mina all time favourite-konton. Följtips!