Nyskapat

Livet på konstskolan fortsätter och det är underbart. Jag skulpterar med alginat, gips, frigolit och jesmonite och när jag har eget arbete målar jag akryl och akvarell i min egen skolateljé. 

IMG_3860.JPG
IMG_3723.JPG
IMG_3873.JPG
En liten gåva åt en liten vän.

En liten gåva åt en liten vän.

Konstskoleelever sågar, skär och slipar frigolitblock.

Konstskoleelever sågar, skär och slipar frigolitblock.

Jag lär mig supermycket på skulpturkursen. Framför allt får jag massvis med idéer på roliga projekt jag plötsligt kan och borde göra så snart det finns utrymme för det. Radhusflytten har ju varit i fokus både tidsmässigt och mentalt men väldigt snart är det konsten som får en helhjärtad Jessica igen. 

IMG_3870.JPG

Konstskolan åker förresten på en årlig studieresa till någon europeisk huvudstad och en omröstning för vårens destination har börjat. Förslag?