Trevande händer och inscannade skisser

Ännu en konstskolevecka har passerat. Jag njuter av varje minut jag får vara där. Jag får intressanta föreläsningar, jag gör spännande studiebesök och jag lär mig nya material varje dag. Jag får konstnärshandledning och jag skissar mig fram till vem jag är i mitt skapande. Jag trevar och övar med allt nytt jag får prova. Nyfiken på vad som kan komma fram på blanka papper och lika förvånad över resultaten.

IMG_4273.JPG
Studiebesök på Gävle Konstcentrum med guidad tur av utställningen   Konsten vi (snart) äger tillsammans  .

Studiebesök på Gävle Konstcentrum med guidad tur av utställningen Konsten vi (snart) äger tillsammans.

Plastmuggsstöd + gipskappa + alginatform + jesmonitefyllning = …

Plastmuggsstöd + gipskappa + alginatform + jesmonitefyllning = …

…en exakt kopia av en Jessicanäsa.

…en exakt kopia av en Jessicanäsa.

Hjärnkirurg eller konstelev? Ingen vet. Men skyddsutrustning är A och O!

Hjärnkirurg eller konstelev? Ingen vet. Men skyddsutrustning är A och O!

En av många välspenderade lunchraster. Här läser jag konstlitteratur/sover…

En av många välspenderade lunchraster. Här läser jag konstlitteratur/sover…

…with a view!

…with a view!


IMG_4279.JPG

Skisser från mitt arbetsbord, samtliga av flytande bläck. På linneväv eller akvarellpapper. Med pensel eller pinne. Grillpinne, för att vara exakt. Hehe. Några fick avslutningsvis lite akrylfärg på sig. Och så provade jag att scanna in några också, för att få ett digitalt format att jobba vidare med. Testing, testing…

stillsamdesign001.jpg