Andra hand i första hand

Mina tygkassar “Andra hand i första hand” börjar leta sig ut i samhället!

Fina Tess har bloggat om sin och jag blir barnsligt mallig varje gång jag ser något som JAG har handtryckt och sytt som fått sig en plats i någon annans liv. Kommentarerna jag får kring kassarna värmer som sommarsol och jag vill så gärna ut till konstnärskollektivet för att trycka lika många till. Alla borde ha en!

ma_00651_5c810056e087c336cb75d0ff.jpg

Tess Waltenburg

Ordförande i den ideella föreningen Sustainable Influencers, driver podcasten Steg för steg, bloggar, vloggar och arbetar hårt för att sin egen och andras hållbarhetsresa ska få plats i sociala medier.

Fotograf: Mathilda Ahlberg


IMG_0465.JPG
IMG_9224.JPG
IMG_9129.JPG

Jag har förresten en Instagramtävling just nu där man kan vinna en egen.

/Jessica