Lugnt hemarbete en söndag

Vårkänslan som bodde i bröstet igår ligger begravd under vit snö idag. Inte för att det gör mig något, eftersom min söndag ändå spenderas inomhus. Jag har nämligen en välbehövlig arbetsdag hemma vid köksbordet där jag packar beställningar, finslipar på hemsidan, väver det sista på ett beställningsjobb och dricker kaffe. Singlande snö utanför fönstret känns därför inget annat än rogivande.

3- och 28-åringen tar en förmiddagslur på övervåningen och 7-åringen spelar Minecraft på loftet. Hela radhuset är tyst och att göra-listan kortas ned i takt med att minuterna tickar på. Jag känner mig lika effektiv som lugn och det är för mig den allra bästa sortens arbetsdag.

IMG_0126.JPG
IMG_0129.JPG
IMG_0127.JPG
IMG_0130.JPG
IMG_0132.JPG

Jag försöker förresten att återbruka allt inkommande emballage för min egna försändelser. Det blir inte alltid de finaste paketen som går iväg, men det känns bra i magen att jag så långt det är möjligt undviker nyinköpt material.

Namnl%C3%B6st-1.jpg

/Jessica