ETT FULLSPÄCKAT SCHEMA

Tolv timmar effektiv tid. En intensiv rivstart för en som precis haft ett evighetslångt sommarlov. Min första dag på helgseminariet är genomarbetad och det är tur att miljön är så rogivande att man påminns göra sina mindfulnessövningar i pauserna. För att orka ta till sig allt det nya jag får vara med om. Platsen. Skolans alla byggnader. Mitt studentrum och sängen jag sover i. Telefonsamtalen med barnen mitt i deras fredagsmys någon helt annanstans i Sverige. Alla nya människor och deras väldigt olika konstnärskap. Alla stora frågor vi försöker att svara på tillsammans och alla val jag ställer mig själv inför efter de väldigt nyttiga föreläsningarna.

Jag undrar mycket var jag kommer att vara i mitt skapande när det här läsåret fått göra sitt.

public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg

/Jessica